Nieuwe brochure Nautische Opslagsystemen

JuRo Unirek bedient niet alleen de markt op de vaste wal, maar ook die in het water. Waar JuRo Unirek zich richt op een zeer breed spectrum in de markt voor magazijnstellingen, van de bouwbranche tot de horeca en van de gezondheidszorg tot warenhuizen, supermarkten en nog veel meer dan dat, heeft Nautische-Opslagsystemen.nl een heel specifieke doelgroep: jachthavens, jachtwerven en andere bedrijven die zich richten op de opslag van boten.

Expertise

Onze expertise op dat gebied is nu ook op een heldere manier verwoord en zichtbaar gemaakt. Met trots presenteren wij u dan ook onze eerste nautische brochure. In deze brochure treft u een compleet assortiment aan om boten, variërend van sloepen tot luxueuze jachten, professioneel op te slaan. U leest niet alleen over een hele reeks aan opslagsystemen, maar ook bootsteunen en andere ondersteuningsmogelijkheden die zichtbare en onzichtbare schade aan uw boot voorkomen. Onze beste referentie op dat gebied zijn onze klanten die ook in de brochure aan het woord komen. Hun boodschap samengevat is dat Nautische-Opslagsystemen over beter materiaal beschikt dan dat ze tot nu toe gewend waren. De nieuwe brochure past in de strategie van JuRo Unirek om als toonaangevende speler in de markt voor magazijnstellingen ook qua presentatie en informatie een duidelijke eigen kleur te hebben.

Vrijblijvend advies of brochure?

Voor uitgebreide informatie, een offerte, een brochure of andere vragen over nautische opslagsystemen kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen. Daarnaast kunt u veel informatie terugzien op de website www.nautische-opslagsystemen.nl.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2014.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search