Stapelrekken

groot draagvermogen

voor binnen- en buitenopslag

thermisch verzinkt

flexibele lengte rongen/buizen

Voor flexibele opslag!

Stapelbare magazijnstellingen

Voor het opslaan van goederen zonder dat u een vaste magazijnstelling nodig hebt leveren wij stapelrekken. Hierdoor blijft u flexibel in uw opslagmogelijkheden en kunt u deze aanpassen wanneer u wilt. Een stapelrek is vervaardigd van een thermisch verzinkte staalconstructie. Ze zijn niet alleen uitermate sterk en stevig, maar beschikken ook nog eens over een groot draagvermogen.

Een stapelrek is stapelbaar waardoor de hoogte in uw magazijn zo optimaal mogelijk benut wordt. De buizen (rongen) op de vier hoeken van het stapelrek zijn in meerdere hoogtes verkrijgbaar.

  • Zeer flexibel en gebruiksvriendelijk
  • Geschikt voor binnen- en buitenopslag
  • Ruimtebesparend
  • Groot draagvermogen
  • Eenvoudig en snel te (de)monteren
  • Stapelbaar
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Stapelrek ook voor buitenopslag

Stapelrekken kunt u ook voor buitenopslag gebruiken. Door de thermisch verzinkte uitvoering zijn deze hier prima voor geschikt. Mocht u toch extra bescherming willen dan kunt u er voor kiezen om de stapelrekken aan te schaffen met het duplex systeem. Dit is een combinatie van poedercoaten en thermisch verzinken. Het duplex systeem is de meest duurzame bescherming tegen corrosie en is uitstekend bestand tegen extreme weersinvloeden.

Vrijblijvend advies stapelrekken

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de stapelrekken kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Contact met JuRo

Terugbelverzoek Geef ons uw nummer en wij bellen u terug!
Vul a.u.b.uw naam in
Vul a.u.b.uw telefoonnummer in
Dank u! Wij hebben u verzoek ontvangen en bellen u z.s.m. terug.
Volg JuRo Unirek op Facebook

Wij werken met trots o.a. voor onderstaande organisaties

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2014.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search