Archiefstellingen en archiefkasten

Het opslaan en beheren van documenten en dossiers vereist een georganiseerde aanpak, waarbij archiefstellingen en -kasten een essentiële rol spelen. Ze bieden een gestructureerde en efficiënte methode om archiefmaterialen te ordenen en gemakkelijk toegankelijk te maken. Met diverse configuraties en aanpassingsmogelijkheden kunnen deze oplossingen worden afgestemd op de specifieke behoeften van elke archiefomgeving.

Bij JuRo Unirek wordt de levering en installatie van de archiefstellingen verzorgd door ons eigen transport- en montageteam. Dit waarborgt een veilige en efficiënte plaatsing op uw locatie, waardoor u snel gebruik kunt maken van uw nieuwe opslagsysteem.

Ons assortiment archiefstellingen

Legbordstellingen: Beschikbaar in twee varianten, het Super 1-2-3 en Unirack systeem. Beide systemen zijn snel te monteren en bieden verstelbare legborden om de 33 mm. Ze kunnen worden uitgevoerd met diverse accessoires en zijn verzinkt voor een lange levensduur.

Mobibasic: Een verrijdbare archiefstelling bestaande uit een Super 1-2-3 of Unirack legbordstelling, geplaatst op een Super Inox onderstel met wielen die zich over rails voortbewegen.

Mobifront: Een verrijdbare archiefstelling met wielen gemonteerd aan de onderzijde van de staanders. De kastdelen worden in zijn geheel naar voren getrokken, waarbij de voorste wielen over de vloer rollen en de achterste wielen in een goot rollen die op de vloer gemonteerd is.

Welke archiefstelling past het beste bij uw opslag vraagstuk?

Wilt u advies bij het maken van de beste keuze voor uw opslagvraagstuk? Kom direct in contact met een expert

Voordelen van archiefstellingen

Modulariteit: Dankzij hun modulaire ontwerp kunnen archiefstellingen gemakkelijk worden aangepast en uitgebreid, waardoor ze ideaal zijn voor magazijnen met variabele opslagbehoeften.

Breed inzetbaar: Onze archiefstellingen zijn geschikt voor een breed scala aan producten en materialen, waardoor ze niet alleen inzetbaar zijn in archiefomgevingen, maar ook voor het optimaal inrichten van kleine ruimtes om zodoende zo veel mogelijk opslagcapaciteit te genereren voor uw producten.

Snelle montage: Ze zijn snel en eenvoudig te monteren, wat tijd en geld bespaart. Bovendien zijn de legborden verstelbaar om flexibel in te spelen op veranderende opslagbehoeften.

Verrijdbaarheid: Onze archiefstellingen kunnen eenvoudig verrijdbaar worden gemaakt, zijwaarts of voorwaarts, waardoor de ruimte geoptimaliseerd wordt en de toegankelijkheid verbetert.

Specificaties archiefstellingen

  • Groot draagvermogen
  • Diverse modulaire accessoires
  • Aanpasbare hoogte- en breedtematen
  • Verzinkte afwerking voor een lange levensduur
  • Geschikte voor diverse omgevingen: magazijnen, winkels, archieven en kantoren
  • Gemakkelijke te (de)monteren
  • Zowel zijwaarts als voorwaarts verrijdbaar

Archiefstelling kopen?

Bij het kopen van archiefstellingen is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals het gewicht en de afmetingen van de goederen die dienen te worden opgeslagen, beschikbare ruimte, draagkracht en uitbreidingsmogelijkheden. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Vrijblijvend advies archiefstellingen

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de archiefstellingen kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Meer van JuRo

Op onze webshop Magazijn.store vindt u altijd een ruim aanbod voordelige nieuwe en gebruikte magazijnstellingen en accessoires.

Bezoek website

Magazijnkeuring.com zorgt dat U voldoet aan de wettelijke eisen voor veilig werken. Bescherm uw medewerkers en materialen en voorkom onveilige werksituaties.

Bezoek website

JuRo heeft jarenlange ervaring met het inrichten van bedrijfswagens met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Zeer voordelige, veilige en praktijkgerichte oplossingen.

Bezoek website

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search