Aluminium HACCP stellingen

Op het gebied van hygiënische opslag heeft JuRo Unirek voor u twee uitstekende mogelijkheden. Eén hiervan is het type Fermod aluminium legbordstellingen.

Deze stellingen zijn geschikt voor droge opslag, gekoelde opslag en bevroren opslag tot - 30 graden. De Fermod staanders en liggers zijn van geanodiseerd aluminium en kunnen worden afgedekt met polyethyleen legborden, aluminium legborden of geheel in een roestvrijstalen uitvoering (AISI 304). Dankzij de vooraf geperforeerde staanders zijn de legborden om de 150mm in hoogte verstelbaar.

Maximale draagkracht Fermod

Dankzij het unieke systeem van conische Duralinox dragers en verbindingen heeft iedere stelling een uitstekende stevigheid en biedt het steeds een maximaal draagvermogen. De legborden zijn onder andere verkrijgbaar in composiet grijs (polymeer) en geanodiseerd aluminium (Duralinox). De dieptes 360mm en 560mm zijn tevens geschikt voor gastronorm bakken. Deze stellingen zijn ook als een verrijdbare kar of hoekopstelling leverbaar.

Kwaliteitsnormen Fermod

Fermod aluminium legbordstellingen voldoen aan het NF kwaliteitslabel, de NSF D021384 norm en de HACCP norm. Het product is geschikt voor gebruik in combinatie met voedsel en voldoet daarmee tevens aan de normen van de Voedsel en Waren Autoriteit.

Vrijblijvend advies Fermod

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de Fermod HACCP legbordstelling kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Meer van JuRo

Op onze webshop Magazijn.store vindt u altijd een ruim aanbod voordelige nieuwe en gebruikte magazijnstellingen en accessoires.

Bezoek website

Magazijnkeuring.com zorgt dat U voldoet aan de wettelijke eisen voor veilig werken. Bescherm uw medewerkers en materialen en voorkom onveilige werksituaties.

Bezoek website

JuRo heeft jarenlange ervaring met het inrichten van bedrijfswagens met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Zeer voordelige, veilige en praktijkgerichte oplossingen.

Bezoek website

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search