Hygiënische HACCP opslag

Voor ruimtes waar hygiënische opslag een vereiste is, leveren wij speciale HACCP stellingen van de merken Fermod en Tiger Rack. Deze voldoen aan de hoogste hygiënische normen. Ze zijn geschikt voor allerlei toepassingen in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, laboratoria, apotheken en in de hotel- , catering- en voedselbranche.

De rekken zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen welke samen, met het ontbreken van gaten en kieren, het risico verkleinen dat schadelijke organismen zich kunnen binden aan de stellingen. De legborden zijn eenvoudig te reinigen met de hand. De polyethyleen legborden zijn geschikt om te reinigen in de vaatwasmachine.

Kenmerken hygiënische HACCP stellingen

  • De stellingen voldoen aan de hoogste hygiënische normen
  • Eenvoudig te verplaatsen en daarmee zeer gebruiksvriendelijk
  • Uitgebreide maatvoering, oplossing op maat is mogelijk
  • Lange levensduur
  • Geen corrosievorming
  • Zware belasting van de (rooster)legborden
  • Verkrijgbaar in hoekopstelling
  • Verrijdbaar leverbaar
  • Eenvoudig te onderhouden

Vrijblijvend advies HACCP stellingen en opslag

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de hygiënische HACCP stellingen kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search