Flowrack doorrolstellingen

Een doorrolstelling (Flowrack) voor dozen en bakken is een dynamische vorm van opslag, bedoeld om de kosten voor het proces rond uw orderpicking te verlagen. De doorrolstelling is toepasbaar in zowel een legbord- als een palletstelling. Een doorrolstelling zorgt voor kostenbesparing, ruimtebesparing, minder fouten en een veilige werkomgeving.

De gebruikte goederen die worden opgeslagen, zijn bepalend voor het zonder problemen functioneren van de doorrolstelling. U moet hierbij denken aan dozen en bakken met een bodem die vlak en stabiel is. Mocht u een bak willen gebruiken die een andere bodemopbouw heeft, dan is er vaak ook een oplossing voorhanden. Mochten hier twijfels over ontstaan, wordt er altijd eerst een test uitgevoerd.

Doorrolframes met een recht uitgifteplateau zijn zeer geschikt voor de uitgave van complete dozen of bakken, terwijl doorrolframes met een schuin uitgifteplateau meer geschikt zijn voor de uitgave van losse artikelen uit dozen of bakken.

Specificaties Flowrack doorrolstelling

 • Zeer sterk en duurzaam
 • Onderhoudsvrij
 • Flexibel en ruimtebesparend
 • Hoogte en helling eenvoudig aanpasbaar
 • Draagvermogen ook achteraf aan te passen
 • Geschikt voor gebruik in diepvriesomgeving
 • Veilig voor de gebruiker (geen scherpe hoeken en randen)
 • Basisprofiel van verzinkt bandstaal
 • Zichtzijdes hoogwaardige poedercoating FLEX U 84
 • Ralkleur naar keuze
 • Standaard, spoorkrans en mini rollenstrips verkrijgbaar (rollenafstand 16mm)
 • Rollenstrips ook antistatisch verkrijgbaar
 • Frames versterkt op de kwetsbare plekken

Vrijblijvend advies doorrolstelling (Flowrack)

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de doorrolstelling kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundig team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Meer van JuRo

Op onze webshop Magazijn.store vindt u altijd een ruim aanbod voordelige nieuwe en gebruikte magazijnstellingen en accessoires.

Bezoek website

Magazijnkeuring.com zorgt dat U voldoet aan de wettelijke eisen voor veilig werken. Bescherm uw medewerkers en materialen en voorkom onveilige werksituaties.

Bezoek website

JuRo heeft jarenlange ervaring met het inrichten van bedrijfswagens met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Zeer voordelige, veilige en praktijkgerichte oplossingen.

Bezoek website

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search