Legbordstellingen met perfowanden

Tapclean levert alles voor het tappen van een lekker biertje. Van een spoelborstel tot een complete biertap installatie. Maar ook voor een wijntap, een waterkraan of een barkoelkast kunt u bij Tapclean terecht. Er is een groot assortiment uit voorraad leverbaar.

Legbordstelling met perfowanden

Voor onze legbordstellingen zijn er vele accessoires en toepassingen leverbaar. Een perfowand is hier een goed voorbeeld van. Bij onze klant Tapclean is gekozen voor dubbele middenunits van legbordstellingen waar de perfowanden in geïntegreerd zijn. Zo is er een oplossing gecreëerd waarbij aan beide kanten de perfowanden te benaderen zijn. De perfowanden zijn gemaakt van verzinkt staal. Om de perfowanden optimaal te kunnen benutten zijn vele soorten wandhaken verkrijgbaar.

Legbordstelling hoekverbinding

In kleine en ongebruikelijke ruimtes kan het plaatsen van een legbordstelling lastig zijn. In deze situaties is het dan van belang om de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk te benutten en een ongebruikte "lege" hoek te vermijden. Bij Tapclean hebben wij dit probleem opgelost door in onze legbordstelling een hoekverbinding te gebruiken. Deze hoekverbindingen vervangen een staander en zijn eenvoudig te monteren. Zo kunnen onze legbordstellingen nog flexibeler gebruikt worden en wordt verlies van opslagruimte zoveel mogelijk beperkt.

Vrijblijvend meer informatie

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2014.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search