Nieuwe brochure Nautische Opslagsystemen

JuRo Unirek bedient niet alleen de markt op de vaste wal, maar ook die in het water. Waar JuRo Unirek zich richt op een zeer breed spectrum in de markt voor magazijnstellingen, van de bouwbranche tot de horeca en van de gezondheidszorg tot warenhuizen, supermarkten en nog veel meer dan dat, heeft Nautische-Opslagsystemen.nl een heel specifieke doelgroep: jachthavens, jachtwerven en andere bedrijven die zich richten op de opslag van boten.

Juro Unirek hoofdsponsor damesrugbyteams Waterland

JuRo Unirek heeft zich voor twee jaar verbonden als hoofdsponsor van het vrouwenrugby bij Rugbyclub Waterland. Daardoor gaan het eerste- en tweede team van de Purmerendse vereniging vanaf september als JuRo Unirek RC Waterland de competitie in. Met de steun van JuRo Unirek wil de club mee gaan doen om de landstitel. Het seizoen is nog lopende, maar RC Waterland is al verzekerd van een top zes klassering en zit daarmee qua niveau tegen de nationale top aan.

Een ideaal opslagsysteem voor in bedrijfswagens

JuRo Unirek heeft niet alleen veel expertise in opslagoplossingen voor in magazijnen, maar ook voor in bedrijfswagens. Onze legbordstelling Unirack is namelijk bij uitstek geschikt voor de inrichting van uw bedrijfswagen. Afhankelijk van uw voorkeuren kunnen wij u meerdere opties voorleggen. Elk van deze opties is kwalitatief geborgd door de verzinkte staanders, legborden en accessoires die u in staat stellen uw producten overzichtelijk en veilig te op te bergen en te vervoeren.

Juro Unirek weer voor drie jaar VCA* gecertificeerd!

JuRo Unirek heeft, net als bij eerdere audits in het verleden, voor de periode van drie jaar aan de eisen voldaan om het certificaat VCA* (één ster) te mogen voeren. De audit voor deze her-certificering werd uitgevoerd door TÜV Nederland. Om te blijven voldoen aan de gestelde eisen vindt er de komende twee jaar ook een jaarlijkse controle-audit plaats.

Entresolvloer op legbordstelling installatiebedrijf

Zondervan Techniek heeft zich de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een professionele aanbieder op het gebied van technische installatie. Van project, contract en installatie tot 24-uurs storingsdienst. De dienstverlening is flexibel en zeer klantgericht ingesteld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne middelen zoals een betrouwbaar softwarepakket, een digitaal planningssysteem en live service web werkbonnen waarbij gebruik gemaakt wordt van tablets, zodat vanaf de werkplek, de werkzaamheden gereed gemeld kunnen worden.

Legbordstellingen met perfowanden

Tapclean levert alles voor het tappen van een lekker biertje. Van een spoelborstel tot een complete biertap installatie. Maar ook voor een wijntap, een waterkraan of een barkoelkast kunt u bij Tapclean terecht. Er is een groot assortiment uit voorraad leverbaar.

Oscar voor Metalsistem magazijnstellingen

Take 1, actie!

De Metalsistem magazijnstellingen zijn ontzettend veelzijdig. Maar wat niemand weet is dat deze magazijnstellingen ook heel goed kunnen acteren. Kijk maar eens naar de verrassende beelden waarin wij de Metalsistem stellingen de afgelopen jaren zijn tegengekomen.

Inrijstelling Euronyl

Euronyl Plastics Group is leverancier van alle soorten kunststof spuitgiet produkten. In Nazareth België, is het hoofdkantoor van de Euronyl Plastics Group gevestigd. In de loop van de jaren is de Euronyl uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers op het gebied van kunststof produkten voor zowel Westerse- als Oost-Europese landen.

Palletstelling Super 4/5/6 met verzinkte gaasachterwanden

Benfried B.V. is een begrip in de wereld van professionele (glas)tuinbouw & akkerbouw. Het bedrijf biedt haar klanten in zowel binnen- als buitenland een breed pakket aan diensten en producten en heeft een enorme ervaring opgebouwd op het gebied van substraten, bemesting en (biologische) gewasbescherming. Voor de vestiging van Benfried in Den Hoorn, welke gespecialiseerd is in het leveren van vele soorten tuinmaterialen en benodigheden, hebben wij op het buitenterrein een zeer mooie Super 4/5/6 palletstelling mogen plaatsen inclusief een verzinkte gaasachterwand.

Verdubbel uw vloeroppervlakte

Voor een leverancier van pneumatische boor- en sloopapparatuur hebben wij onlangs een vrijdragende entresolvloer geplaatst. De klant heeft hierbij gekozen voor een draagvermogen van 350kg per m2. De entresolvloer heeft aan drie zijdes leuningwerk en een knierail. De trapconstructie is 45 graden met verzinkte traptreden inclusief een bordes. Verder is er een palletopzetplaats gerealiseerd.

Palletstelling met doorrolstelling/Flowracks GS-Hydro

Bij GSHydro, wereldleider in Niet-Gelaste leidingsystemen, hebben we een mooi project gerealiseerd met Superbuild palletstellingen, flowrack doorrolstellingen en gaasachterwanden. GS-Hydro heeft een grote voorraad van pijpleidingen en een groot assortiment aan afzonderlijke componenten voor leidingen. Hierdoor kan een zeer hoog serviceniveau en snelle levertijden gegarandeerd worden. Om het proces van het orders verzamelen te optimaliseren heeft GS-Hydro gekozen voor een combinatie van palletstellingen met daarin deels doorrolstellingen gemonteerd.

Magazijnstellingen zijn keuringsplichtig

Magazijnstellingen dienen periodiek door een deskundige te worden gekeurd. Een keuring is een momentopname, maar draagt bij aan een veilige werkplek, waarvoor de werkgever verantwoordelijk is. De keuringen brengen tijdig gebreken aan het licht, die anders voor vervelende verrassingen kunnen zorgen.

Dat het nodig is om een heftruck jaarlijks te keuren, begrijpt iedereen. Waarom magazijnstellingen echter gekeurd dienen te worden, is niet altijd voor iedereen duidelijk. Magazijnstellingen hebben immers geen bewegende delen? Wat zullen magazijnstellingen dan slijten? Welke Arbo-risico’s kunnen magazijnstellingen dan opleveren?

Project De Zwaluw palletstelling

Voor een transporteur in Echt is er onlangs een project gerealiseerd waarbij gekozen is voor Metalsistem Unibuild palletstellingen. De verzinkte staanders van deze palletstellingen behoren tot de zwaarste serie van Metalsistem en hebben een zeer hoge belastbaarheid. De verkrijgbare types zijn onder te verdelen in UB150, UB170, UB180, UB200, UB220 en UB300 met een oplopend draagvermogen. In dit project is er gebruik gemaakt van het type UB150 in de maatvoering 7000 x 1100mm (hxd) in combinatie met Metalsistem liggers van het type 140/6 in de lengte 3600mm.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search