Juro Unirek weer voor drie jaar VCA* gecertificeerd!

JuRo Unirek heeft, net als bij eerdere audits in het verleden, voor de periode van drie jaar aan de eisen voldaan om het certificaat VCA* (één ster) te mogen voeren. De audit voor deze her-certificering werd uitgevoerd door TÜV Nederland. Om te blijven voldoen aan de gestelde eisen vindt er de komende twee jaar ook een jaarlijkse controle-audit plaats.

Werkterreinen en visie

De certificering heeft betrekking op de volgende werkterreinen: het samenstellen, monteren, demonteren, en onderhouden van pallet-, legbord-, inrij-, draagarm- en doorrolstellingen alsmede entresols, hekwerken en gebruikte stellingen. Dit VCA* certificaat vormt de basis van de veiligheidsvoorschriften die wij onszelf opleggen. Naast dit certificaat zijn wij ook BMWT-gecertificeerd en voldoen onze producten aan alle geldende veiligheidseisen. Ook zorgen wij dat al ons personeel goed geschoold is én blijft. Tenslotte zetten wij onze deuren wijd open voor nieuw talent: wij zijn een erkend SBB-leerbedrijf en leiden met veel plezier stagiaires op.

tuv nord vcabmwtsbbmetaalunie

 

 

 

Vrijblijvend meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search