Mobifront

De Mobifront verrijdbare archiefstelling biedt een geavanceerde oplossing voor efficiënte opslag in diverse omgevingen. Deze stelling combineert de veelzijdigheid van Super 1-2-3 of Unirack legbordstellingen met een mobiliteitssysteem, waarbij wielen zijn gemonteerd aan de onderzijde van de staanders. De kastdelen kunnen eenvoudig naar voren worden getrokken.

Ontworpen voor gebruik in ruimtes met een temperatuur tussen 5 °C en 30 °C, biedt de Mobifront stelling een optimale opslagoplossing. De trolleydelen kunnen met minimale onderlinge afstand naast elkaar gezet worden. De minimale gangpad aan de voorzijde is gelijk aan de diepte van de trolley plus 500 mm. Wanneer de kast volledig is opengetrokken blijft er dan nog een netto maat van 600 mm over.

Belangrijke aandachtspunten zijn onder andere de noodzaak van een nagenoeg vlakke vloer voor optimale werking. Het systeem moet van onder naar boven worden beladen en mag niet topzwaar zijn. Het maximale draagvermogen per trolley is 250 kg. Deze introductie biedt een overzicht van de technische specificaties en richtlijnen voor het gebruik van de Mobifront verrijdbare archiefstelling.

Beschikbare afmetingen

  • Standaardhoogte van 2.000 mm met breedtes van 500, 600, 700 en 800 mm.
  • Optionele hoogte van 1.600 mm beschikbaar, met een breedte van 400 mm.
  • Beschikbare dieptes variëren tussen 900, 1.200, 1.500 en 1.800 mm.
  • Voor eventuele afwijkende hoogtes kan overleg plaatsvinden met onze technische afdeling voor maatwerk oplossingen.
Image

Afwerking

De afwerking van de Mobifront archiefstelling is gebaseerd op de standaard Super 1-2-3 / Unirack beplating. Aan de voorzijde wordt een paneel met handvat gemonteerd, terwijl de achterzijde van de stelling volledig wordt dichtgemaakt. Aan de zijkanten van de buitenste vakken wordt extra beplating toegevoegd om ook deze dicht te maken. De bovenzijde van de stelling wordt afgesloten met een dekplaat, waardoor stofvervuiling in de archiefstelling minimaal is.

Voor een optionele kleurcoating van de panelen geldt een meerprijs. Standaardkleuren omvatten wit, rood, geel en blauw. Indien gewenst, zijn ook andere kleurmogelijkheden beschikbaar.

Accessoires

Bij de opbouw van de Mobifront verrijdbare archiefstelling worden Unirack of Super 1-2-3 legbordstellingen gebruikt. Dit biedt de mogelijkheid om een breed scala aan accessoires te gebruiken die beschikbaar zijn voor de legbordstellingen. Denk hierbij aan kunststof vakverdeelschotten, opzetranden en modulaire bakken.

Vrijblijvend advies voor Mobifront verrijdbare archiefstellingen

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de Mobifront verrijdbare archiefstelling kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Meer van JuRo

Op onze webshop Magazijn.store vindt u altijd een ruim aanbod voordelige nieuwe en gebruikte magazijnstellingen en accessoires.

Bezoek website

Magazijnkeuring.com zorgt dat U voldoet aan de wettelijke eisen voor veilig werken. Bescherm uw medewerkers en materialen en voorkom onveilige werksituaties.

Bezoek website

JuRo heeft jarenlange ervaring met het inrichten van bedrijfswagens met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Zeer voordelige, veilige en praktijkgerichte oplossingen.

Bezoek website

Snel en vakkundig

Verkoopadviseurs en Cad engineers

Eigen transport en montageteam

Periodieke keuring door eigen keurmeesters

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search