Juro Unirek hoofdsponsor damesrugbyteams Waterland

JuRo Unirek heeft zich voor twee jaar verbonden als hoofdsponsor van het vrouwenrugby bij Rugbyclub Waterland. Daardoor gaan het eerste- en tweede team van de Purmerendse vereniging vanaf september als JuRo Unirek RC Waterland de competitie in. Met de steun van JuRo Unirek wil de club mee gaan doen om de landstitel. Het seizoen is nog lopende, maar RC Waterland is al verzekerd van een top zes klassering en zit daarmee qua niveau tegen de nationale top aan.

Landskampioen

,,Met deze overeenkomst kunnen we de stap naar de absolute landelijke top zetten”, verklaart voorzitter Robert Jonk namens RC Waterland. ,,Sterker nog, we denken dat we genoeg versterkingen kunnen halen om landskampioen te worden.”

Herkenbare kernwaarden

Marketing manager Richard Steenbergen: ,,Ons bedrijf laat een mooie groeicurve zien, met een grote klantenkring nationaal en internationaal. Dat maakt dat we meer als merk naar buiten willen treden. We hebben gekozen voor sportsponsoring, omdat het verenigingsleven aansluit op hoe we als bedrijf zijn: Eerlijk, familiair en zonder poeha. Wij staan als West-Friese onderneming uit Opmeer voor een nuchtere houding, een krachtige bedrijfsvoering en tegelijkertijd voor een hoge mate van betrokkenheid en respect naar onze klanten en medewerkers. Die kernwaarden zien wij terug in de rugbysport.” De keuze voor RC Waterland was daarnaast ook geografisch bepaald: de focus bij de sportsponsoring ligt op Noord-Holland, omdat dit voor het in 1998 opgerichte JuRo Unirek nog steeds het belangrijkste afzetgebied is. Steenbergen: ,,Naast de vrouwen van RC Waterland worden we bijvoorbeeld ook hoofdsponsor van schaakclub De Wijker Toren in Beverwijk.”

Meer bekendheid

JuRo Unirek heeft zich voor twee seizoenen als hoofdsponsor verbonden aan de damestak van RC Waterland. Steenbergen: ,,Niet alleen de prestaties van de wedstrijdselectie, maar ook wat de rugbyclub doet voor breedtesporters en de minder valide medemens spreekt ons erg aan. Wij denken dat deze vereniging de juiste ingang is voor nog meer bekendheid in de regio Waterland.” De vereniging is van plan na de competitie toe te slaan op de transfermarkt. ,,Wij gaan ons als bestuur intern beraden met welke speelsters wij ons in de zomer gaan versterken”, aldus Robert Jonk.  ,,Dat zullen waarschijnlijk niet alleen Nederlandse rugbysters zijn, maar ook uit Australië en Nieuw-Zeeland.” Hij zegt het op een nuchtere toon maar met twinkelende ogen. ,,Ja natuurlijk. Voor ons als vereniging is dit een droom die uitkomt. De rugbysport bij de vrouwen is nog jong, maar met de financiële steun van JuRo Unirek kunnen we een enorme professionaliseringsslag maken.”

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search