Entresolvloeren

Wanneer uw huidige magazijn te klein wordt, kan er op een goedkope manier extra ruimte worden gecreëerd door het plaatsen van een entresolvloer (etagevloer). Een grote verbouwing of verhuizen is dan niet nodig.

Hier zijn verschillende mogelijkheden in. Welke vorm u ook kiest u vergroot altijd uw opslagruimte. Mocht in een later stadium blijken dat u de tussenvloer wilt uitbreiden en u heeft hier de ruimte voor, dan is dit ook geen probleem.

Meerdere uitvoeringen entresolvloer

Afhankelijk van de mogelijke vloerbelasting kunt u een keuze maken in het gewenste draagvermogen per m2. Bij plaatsing van een leuningwerk en trap kunt u een keuze maken uit diverse Ral kleuren. De vloerplaten zijn standaard aan de onderzijde wit waardoor het licht weerkaatst en u een hoge lichtopbrengst heeft onder de vloer.

Kenmerken tussenvloeren/overvloering

  • Diverse draagvermogens
  • Brandvertragende vloerdelen in meerdere uitvoeringen
  • Mogelijkheid tot meerdere vloeren boven elkaar
  • Trap en leuningwerk in diverse Ral kleuren
  • Vrijdragend en aan te bouwen
  • Voldoet aan de vastgestelde veiligheidseisen

Vrijblijvend advies entresolvloer

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de entresolvloer kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search