Entresolvloer

Een entresolvloer ook wel etagevloer, mezzanine, tussenvloer, verdiepingsvloer of bordes genoemd, is de makkelijkste en flexibelste manier om inpandig ruimte te creëren, zodat u het maximale rendement behaalt uit de oppervlakte van uw bedrijfspand. Binnen korte tijd beschikt u over betaalbare extra vierkante meters zonder ingrijpende verbouwing of verhuizing. En mocht u later verhuizen, dan kunt u uw vloer van JuRo Unirek demonteren en elders opnieuw opbouwen.

Een entresolvloer op maat

Het vloersysteem van JuRo Unirek is een uiterst doordacht en flexibel vloersysteem, dat geheel op maat wordt gemaakt. Met een draagvermogen van 250 tot 2.500 kg per m2 en een overspanning tot 15 meter, bent u er zeker van dat voor iedere vraag de juiste oplossing geboden wordt. De unieke profielen bieden vele technische mogelijkheden. Via de systeemperforatie (honingraat gat) kunnen leidingen voor o.a. elektra, sprinklerinstallatie en perslucht eenvoudig worden aangebracht.

 

Wij zijn dé expert op het gebied van maatwerk en denken graag mee over de beste oplossing voor uw magazijn. U kunt verder rekenen op ons eigen transport- en montageteam.

Een entresolvloer geschikt voor elk magazijn

Een vloersysteem van JuRo Unirek kan in iedere branche worden toegepast met zijn eigen specifieke toepassingsmogelijkheden en eisen. Met completerende technische- en gebruiksaccessoires kunt u de functionaliteit van het vloersysteem naar wens aanpassen. Zo kunt u uw bedrijfsuitstraling in de accessoires en in iedere gewenste RAL-kleur uitvoeren.

Flexibele montage

Indien u op een bepaald moment toch wilt verbouwen of verhuizen is dat geen probleem, een vloersysteem is zo opgebouwd dat de gehele constructie snel gedemonteerd en/of uitgebreid kan worden. Kortom, dankzij ons brede productgamma kunnen wij vrijwel altijd maatwerk leveren. En wanneer dat niet met de ‘standaard profielen’ gaat, dan denken onze adviseurs graag met u mee over alternatieve oplossingen die het beste bij uw situatie en budget passen.

Wat onze entresolvloer uniek maakt

Het vloersysteem van JuRo Unirek is speciaal ontwikkeld en biedt een aantal voordelen ten opzichte van concurrerende profielen. Eén van de belangrijkste voordelen van het vloersysteem van JuRo is een honingraat gatenpatroon, waardoor leidingdoorvoer mogelijk wordt gemaakt zonder hoogteverlies. Door een speciale zetting in het profiel wordt extra stevigheid verkregen uit het koudgewalste of warmgewalste profiel. 

Kort samengevat: 

  • Specialist in koud- en warmgewalste staalprofielen
  • Volledige productie in eigen beheer
  • Professionele R&D afdeling
  • Uniek vloerenprofiel maakt leidingdoorvoer mogelijk zonder hoogte verlies
  • Specialisme en maatoplossingen voor iedere branche
  • Levering en productie op klantwens
  • Gebruik van 3D tekeningen
  • CE gemarkeerde vloeren
  • Draagvermogen beschikbaar van 250 kg/m2 tot 2500 kg/m2
  • Vloeroppervlakte leverbaar van 20 m2 tot 10.000+ m2

Veelgestelde vragen over entresolvloeren

Wat is een entresolvloer?

Een entresolvloer is een tussenvloer die tussen twee verdiepingen wordt geplaatst om extra ruimte te creëren.

Vrijblijvend advies over entresolvloer

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de entresolvloer kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Meer van JuRo

Op onze webshop Magazijn.store vindt u altijd een ruim aanbod voordelige nieuwe en gebruikte magazijnstellingen en accessoires.

Bezoek website

Magazijnkeuring.com zorgt dat U voldoet aan de wettelijke eisen voor veilig werken. Bescherm uw medewerkers en materialen en voorkom onveilige werksituaties.

Bezoek website

JuRo heeft jarenlange ervaring met het inrichten van bedrijfswagens met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Zeer voordelige, veilige en praktijkgerichte oplossingen.

Bezoek website

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search