Over JuRo Unirek

JuRo Unirek is in 1999 opgericht en binnen Nederland hoofdimporteur van de italiaanse fabrikant Metalsistem. De samenstelling van het personeel bestaat uit een mix van gemotiveerde krachten, allen zeer gedreven en samen met elkaar zorgend voor een prettige werkomgeving. Montage en transport hebben wij in eigen beheer waardoor het mogelijk is om snel te kunnen leveren. In 2013 is er een verkoopkantoor met showroom geopend in Bolsward. Daarnaast is er in 2014 een Belgische onderneming gestart waardoor we nog sneller de Belgische markt kunnen bedienen. Wij zijn VCA* gecertificeerd en beschikken over meerdere CAD- engineers die elke magazijnomgeving tot in detail in kaart brengen.
 
Naast het leveren van magazijninrichting heeft JuRo Unirek ook een aparte afdeling met betrekking tot het keuren van magazijnen. Steeds meer bedrijven zien deze verplichting in om zo over een veilige werkomgeving te kunnen blijven beschikken. Om deze werkzaamheden te verrichten zijn wij BMWT gecertificeerd en hebben wij een BMWT erkend opgeleide keurmeester in dienst.

"Wij staan voor kwaliteit en service, maar zonder alle ophef daar omheen"

"Je zou een mooi boek kunnen schrijven over de groei en bloei van JuRo Unirek, maar dat doen wij niet. Je zou prachtige stilistische woorden kunnen schrijven over onze toekomstvisie, maar dat doen wij niet. Onze trots over behaalde resultaten dragen wij in stilte uit, want wij zijn geen bedrijf dat zich zo nodig op de borst wil kloppen. De tevredenheid van onze klanten over onze kwaliteit en service in combinatie met de groeicijfers die wij kunnen overleggen, zeggen genoeg." Alleszeggende woorden van Jeroen en Jennie Schrooder, eigenaren van JuRo Unirek. Het Opmeerse bedrijf hanteert de stelregel dat kwaliteit in de breedste zin van het woord als het gaat om de service naar klanten toe, maar heel duidelijk kwaliteit zonder enige ophef als het gaat als het gaat om de uitstraling van de eigen organisatie.

Jeroen en Jennie Schrooder, eigenaren van JuRo Unirek

Op onze webshop Magazijn.store vindt u altijd een ruim aanbod voordelige nieuwe en gebruikte magazijnstelingen en accessoires.

Bezoek website

Magazijnkeuring.com zorgt dat U voldoet aan de wettelijke eisen voor veilig werken. Bescherm uw medewerkers en materialen en voorkom onveilige werksituaties.

Bezoek website

JuRo heeft jarenlange ervaring met het inrichten van bedrijfswagens met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Zeer voordelige, veilige en praktijkgerichte oplossingen.

Bezoek website

Naast onze toegepaste legbordstelingen als winkelstellingen, leveren wij ook professionele winkelinriching van Sidac voor elke branche.

Bezoek website

Nautische-opslagsystemen levert een groot assortiment producten voor de opslag van boten en is importeur van het Franse merk Nautipark.

Bezoek website

Snel en vakkundig

Verkoopadviseurs en Cad engineers

Eigen transport en montageteam

Periodieke keuring door eigen keurmeesters

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search