Voor JuRo Unirek b.v. staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop. I.v.m. het COVID-19 virus worden daarom afspraken bij ons op kantoor vervangen door telefonische afspraken. Tevens zijn onze showrooms gesloten. Leveringen, montages en magazijnkeuringen worden gewoon volgens planning uitgevoerd en materialen kunnen ook nog steeds afgehaald worden. Wel vragen wij u hierbij de richtlijnen van het RIVM te hanteren.

Over JuRo Unirek

JuRo Unirek is in 1999 opgericht en binnen Nederland hoofdimporteur van de italiaanse fabrikant Metalsistem. De samenstelling van het personeel bestaat uit een mix van gemotiveerde krachten, allen zeer gedreven en samen met elkaar zorgend voor een prettige werkomgeving. Montage en transport hebben wij in eigen beheer waardoor het mogelijk is om snel te kunnen leveren. In 2013 is er een verkoopkantoor met showroom geopend in Bolsward. Daarnaast is er in 2014 een Belgische onderneming gestart waardoor we nog sneller de Belgische markt kunnen bedienen. Wij zijn VCA* gecertificeerd en beschikken over meerdere CAD- engineers die elke magazijnomgeving tot in detail in kaart brengen.
 
Naast het leveren van magazijninrichting heeft JuRo Unirek ook een aparte afdeling met betrekking tot het keuren van magazijnen. Steeds meer bedrijven zien deze verplichting in om zo over een veilige werkomgeving te kunnen blijven beschikken. Om deze werkzaamheden te verrichten zijn wij BMWT gecertificeerd en hebben wij een BMWT erkend opgeleide keurmeester in dienst.
juro-unirek.jpg

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search