Winkelinrichtingen en winkelstellingen

Onze Metalsistem legbordstellingen zijn uitstekend te gebruiken als winkelstellingen bij de inrichting van uw winkel.

Ten opzichte van de veelal dure conventionele systemen van winkelstellingen is het een zeer betaalbare oplossing met een mooie uitstraling en vele mogelijkheden. Voor de winkelstelling zijn vele accessoires verkrijgbaar en zijn er heel veel toepassingen mogelijk. Ook wanneer u speciale wensen heeft.

Kenmerken Metalsistem winkelstellingen

  • Groot draagvermogen
  • Diverse accessoires modulair inpasbaar
  • Veel mogelijkheden in hoogte- en breedtematen, passend bij uw winkel
  • Mooie uitstraling en lange levensduur
  • Geschikt voor elk type winkel
  • Gemakkelijk en snel te (de)monteren
  • Verkrijgbaar in hoekopstelling

Vrijblijvend advies winkelstellingen

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de Metalsistem winkel legbordstelling kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Meer van JuRo

Op onze webshop Magazijn.store vindt u altijd een ruim aanbod voordelige nieuwe en gebruikte magazijnstellingen en accessoires.

Bezoek website

Magazijnkeuring.com zorgt dat U voldoet aan de wettelijke eisen voor veilig werken. Bescherm uw medewerkers en materialen en voorkom onveilige werksituaties.

Bezoek website

JuRo heeft jarenlange ervaring met het inrichten van bedrijfswagens met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Zeer voordelige, veilige en praktijkgerichte oplossingen.

Bezoek website

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search