Nieuwe en gebruikte magazijninrichting en toebehoren

JuRo Unirek heeft jarenlange ervaring in het vinden van de beste oplossingen bij de inrichting van uw magazijn, rekening houdend met het heden en de toekomst. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan magazijnsystemen voor uw magazijninrichting, maar ook voor aanverwante artikelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze organisatiestructuur is het mogelijk om alle producten en diensten die wij leveren in eigen beheer te houden, waardoor een uitstekende kwaliteit en service van uw magazijnsysteem gegarandeerd is. Klik op een van de buttons van uw product en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van onze magazijninrichting.

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen
Binnen ons uitgebreide assortiment magazijnstellingen hebben wij voor elk "ruimteprobleem" een passende oplossing beschikbaar.

Toebehoren en accessoires

Toebehoren en accessoires
Ons assortiment bestaat niet alleen uit verschillende soorten magazijnstellingen. Ook voor aanverwante artikelen ben u bij ons aan het juiste adres.

Gebruikte magazijninrichting

Gebruikte magazijninrichting
JuRo Unirek heeft altijd gebruikte magazijnstellingen op voorraad. Deze materialen zijn voordelig geprijsd en altijd in prima staat.

Vrijblijvend advies magazijninrichting

Onze verkoopadviseurs denken graag vrijblijvend met u mee over de inrichting van uw magazijn waarbij ook de veiligheid van uw magazijn systeem en uw personeel niet uit het oog verloren wordt.

Het leveren van kwaliteit en het veilig kunnen gebruiken van uw magazijnsystemen staan bij ons voorop. Onze producten voldoen aan de wettelijk, voor magazijninrichting, voorgeschreven normen.

Snel en vakkundig

Verkoopadviseurs en Cad engineers

Eigen transport en montageteam

Periodieke keuring door eigen keurmeesters

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search