Mobibasic

De Mobibasic verrijdbare archiefstelling bestaat uit een Super 1-2-3 of Unirack legbordstelling, gemonteerd op een Super Inox onderstel met wielen die zich voortbewegen over rails.

Dit systeem is geschikt voor gebruik in ruimtes met een temperatuur tussen 5°C en 30°C. De minimale gangpadmaat aan de aandrijvingskant is 1.000 mm, gemeten vanaf de muur tot aan het bedieningswiel. Tussen de opstellingen moet een minimale gangpadruimte van 800 mm worden aangehouden. De installatie dient aan zowel de achter- als zijkant minimaal 50 mm vanaf de muur of andere obstakels te worden geplaatst. De maximale lengte van een verrijdbare opstelling is 5.000 mm en/of 4 secties.

Voor optimale werking moet de vloer nagenoeg vlak zijn. Het systeem kan maximaal 15 mm worden uitgevuld over de gehele lengte.

Tandwielaandrijving

De Mobibasic verrijdbare archiefstelling kan worden uitgerust met een aandrijvingssysteem. De aandrijfkasten zijn voorzien van draaiwielen met 1 of 3 hendels en bevatten een tandwielsysteem dat het onderstel aandrijft. Dankzij de transmissie-ratio van 1:4 kan de volledige archiefstelling met een maximaal gewicht van 9.000 kg moeiteloos worden verplaatst. Per onderstel kan een gewicht tot 3.000 kg over de gehele lengte worden ingezet, waardoor afhankelijk van de belading, minimaal 3 rijen tegelijk kunnen worden verplaatst.

Om de veiligheid te waarborgen, is onderin de aandrijfkast een tandwiel met breekpen geïnstalleerd als extra beveiliging tegen overbelasting. Deze breekpen is ontworpen om te breken wanneer het systeem wordt overbelast, waardoor schade aan de componenten wordt voorkomen. Een onderhoudskit voorzien van reserveonderdelen wordt standaard meegeleverd, zodat indien nodig een snelle reparatie kan worden uitgevoerd.

Optioneel kunnen de draaiwielen worden uitgerust met een drukslot of een slot met sleutel. Hiermee kunnen de kasten in hun positie vergrendeld worden om te voorkomen dat de stelling wordt verplaatst terwijl iemand zich in het gangpad bevindt.

De draaiwielen zijn standaard verzinkt, maar kunnen tegen een meerprijs worden gecoat in standaardkleuren zoals wit, rood, geel of blauw. Andere kleuropties zijn ook beschikbaar.

Image

Handmatige verplaatsing

Een alternatief is om de stelling uit te voeren zonder aandrijvingskast. Met deze optie kunt u de stelling eenvoudig over de rails verplaatsen door gebruik te maken van het handvat dat aan de kopse kant van de stelling wordt gemonteerd.

Aangezien de tandwielaandrijving ontbreekt bij deze oplossing, kunt u per onderstel maximaal 2 aaneengesloten secties plaatsen en/of kan het onderstel maximaal beladen worden tot 1.000 kg over de gehele lengte.

Afwerking

Het is mogelijk de voorzijde af te werken met Mobibasic beplating, die langs de transmissiekast kan worden geplaatst. Deze oplossing is gebaseerd op de standaard Super 1-2-3 / Unirack beplating, waaraan een speciaal ontworpen paneel is toegevoegd. Bij een dubbele opstelling, overlappen de panelen de gehele breedte.

Let op: deze optie is alleen beschikbaar voor stellingdieptes vanaf 600 mm.

De panelen, evenals de bedieningswielen, kunnen tegen een meerprijs worden gecoat in kleur. Standaardkleuren zoals wit, rood, geel en blauw zijn beschikbaar, maar andere kleuropties zijn ook mogelijk.

Om struikelgevaar te voorkomen en gemakkelijke toegang tot de gangpaden te bieden, worden schuine oprijplaten gemonteerd aan de vloerrails. Daarnaast kunnen de kopse zijden van de rails worden voorzien van afschermplaten waarmee scherpe delen worden afgeschermd.

Accessoires

Aangezien de Mobibasic verrijdbare archiefstelling wordt samengesteld met behulp van Unirack of Super 1-2-3 legbordstellingen, biedt dit de mogelijkheid om de volledige reeks beschikbare accessoires voor legbordstellingen toe te passen. Dit omvat onder andere kunststof vakverdeelschotten, lades, opzetranden en afsluitbare deuren.

Vrijblijvend advies voor Mobibasic verrijdbare archiefstellingen

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de Mobibasic verrijdbare archiefstelling kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Meer van JuRo

Op onze webshop Magazijn.store vindt u altijd een ruim aanbod voordelige nieuwe en gebruikte magazijnstellingen en accessoires.

Bezoek website

Magazijnkeuring.com zorgt dat U voldoet aan de wettelijke eisen voor veilig werken. Bescherm uw medewerkers en materialen en voorkom onveilige werksituaties.

Bezoek website

JuRo heeft jarenlange ervaring met het inrichten van bedrijfswagens met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Zeer voordelige, veilige en praktijkgerichte oplossingen.

Bezoek website

Snel en vakkundig

Verkoopadviseurs en Cad engineers

Eigen transport en montageteam

Periodieke keuring door eigen keurmeesters

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search