Bandenstellingen

Binnen ons assortiment kunnen wij u voor het overzichtelijk opslaan van uw zomer- en/of winterbanden meerdere soorten bandenstellingen aanbieden. Er is een volledig gelakte bandenstelling (Epsivol) leverbaar of een volledig verzinkte bandenstelling (Metalsistem).

Beide bandenstellingen hebben hun specifieke eigenschappen. Het is ook mogelijk om een overvloering over de bandenstelling te plaatsen. Zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. In de onderstaande menu’s geven wij u uitgebreide informatie met betrekking tot beide systemen.

Zomer- en winterbanden opslaan

Veel bedrijven hebben een aantal keren per jaar topdrukte tijdens het wisselen van de banden. Klanten laten de winterbanden vervangen door zomerbanden of andersom. Dit zijn de momenten waarop het bijzonder prettig is als het magazijn op orde is en de juiste banden snel kunnen worden gepakt om de werkzaamheden uit te voeren.

Specificaties bandenstellingen

  • Vergroting van de opslagcapaciteit
  • Orde en overzicht in uw magazijn
  • Groot draagvermogen en duurzaam
  • Speciaal liggersysteem
  • Verzinkt of gelakt leverbaar
  • Mogelijkheid tot overvloering
  • Maatwerk
  • Hoogte staanders: 1500mm t/m 6000mm
  • Diepte staanders: 320mm t/m 600mm
  • Breedte bandenliggers: 900 t/m 2250mm

Vrijblijvend advies bandenstellingen

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de bandenstelling kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Meer van JuRo

Op onze webshop Magazijn.store vindt u altijd een ruim aanbod voordelige nieuwe en gebruikte magazijnstellingen en accessoires.

Bezoek website

Magazijnkeuring.com zorgt dat U voldoet aan de wettelijke eisen voor veilig werken. Bescherm uw medewerkers en materialen en voorkom onveilige werksituaties.

Bezoek website

JuRo heeft jarenlange ervaring met het inrichten van bedrijfswagens met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Zeer voordelige, veilige en praktijkgerichte oplossingen.

Bezoek website

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search