Legbordstelling

Legbordstellingen zijn een veelzijdige oplossing voor de opslag van kleinere goederen in een magazijn. Door het aanpasbare karakter van de stellingen zijn ze op verschillende manieren in te zetten binnen een magazijn. De stellingen zijn voorzien van horizontale legborden die in hoogte verstelbaar zijn en daardoor flexibel in te delen. Hierdoor kunt u de opslagruimte optimaal benutten en uw goederen op een overzichtelijke manier opslaan.

JuRo Unirek beschikt over een eigen transport- en montageteam, dat ervoor zorgt dat de stellingen veilig en efficiënt bij u op locatie worden geleverd en geïnstalleerd. Zo kunt u snel aan de slag met uw nieuwe opslagsysteem.

Ons assortiment legbordstellingen

Super 1-2-3 is een boutloze legbordstelling met geperforeerde staanders voor handbeladen opslag van lichte- en halfzware materialen. Het systeem is snel te monteren en heeft de mogelijkheid de legborden om de 33 mm te verstellen. Het is verkrijgbaar met vele accessoires en is sendzimir verzinkt wat zorgt voor een lange levensduur.

Unirack is een legbordstelling met CE-gemarkeerde dichte staanders voor handbeladen opslag van halfzware tot zware materialen. Het systeem is eenvoudig te monteren en heeft de mogelijkheid de legborden om de 33 mm te verstellen. Het is verkrijgbaar met vele accessoires en is sendzimir verzinkt wat zorgt voor een lange levensduur.

Welke legbordstelling past het beste bij uw opslag vraagstuk?

Wilt u advies bij het maken van de beste keuze voor uw opslagvraagstuk? Kom direct in contact met een expert

Voordelen van legbordstellingen

Een magazijn voorzien van een stelling met legborden heeft diverse voordelen: 

Modulair
Een groot voordeel van legbordstellingen is dat ze modulair zijn, wat betekent dat de opslagruimte gemakkelijk kan worden aangepast en uitgebreid. Dit maakt ze ideaal voor magazijnen met een variabele opslagbehoefte en biedt de flexibiliteit om de opslagruimte aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Breed inzetbaar
Legbordstellingen zijn breed inzetbaar voor de opslag van verschillende soorten producten en materialen, van lichte tot zware en van kleine tot grote items. Dit maakt ze een veelzijdige oplossing voor magazijnen. 

Snel te monteren
Legbordstellingen zijn snel en eenvoudig te monteren, waardoor je snel en efficiënt jouw magazijn kunt inrichten. Dit bespaart tijd en geld. Daarnaast zijn de legborden om de 33 mm verstelbaar, waardoor je flexibel kunt inspelen op veranderende opslagbehoeftes.

Legbordstellingen bestaan uit staanders, legborden en eventuele accessoires. Onze adviseurs denken graag met je mee om de beste oplossing voor jouw opslagprobleem te vinden.

Specificaties legbordstellingen

  • Groot draagvermogen
  • Diverse accessoires modulair inpasbaar
  • Veel mogelijkheden in hoogte- en breedtematen, passend bij uw bedrijf
  • Verzinkt en lange levensduur
  • Geschikt voor elk type magazijn, winkel, archief en/of kantoor
  • Gemakkelijk en snel te (de)monteren
  • Verkrijgbaar in hoekopstelling
  • Diepte staander: 320mm tot 800mm
  • Breedte legborden: 600mm tot 1800mm
  • Draagvermogen per legbord: 130kg tot 640kg

Legbordstelling kopen?

Bij het kopen van legbordstellingen is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht en de afmetingen van de goederen die worden opgeslagen, de beschikbare ruimte in het magazijn en de benodigde draagkracht van de stellingen. Ook is het belangrijk om te kijken naar de eventuele uitbreidingsmogelijkheden en accessoires. Neem contact op met één van onze adviseurs voor informatie over de prijzen van nieuwe en gebruikte legbordstellingen.

Gebruikte legbordstellingen

Gebruikte legbordstellingen zijn een aantrekkelijk alternatief voor nieuwe stellingen, omdat ze veel goedkoper zijn en door het hergebruik het milieu minder belasten. Bovendien zijn gebruikte legbordstellingen vaak nog in uitstekende staat en bieden ze dezelfde functionaliteit als nieuwe stellingen. Onze gebruikte legbordstellingen worden grondig gecontroleerd voordat ze worden verkocht. Zo bent u verzekerd van een veilig en betrouwbaar opslagsysteem.

Aanverwante producten

Image

Werktafels en werkbanken

Image

Kunststof bakken en kratten

Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting

Veelgestelde vragen over legbordstellingen

Wat zijn legborden?

Legborden zijn platte planken die op verschillende hoogtes in een legbordstelling geplaatst kunnen worden voor de opslag van goederen.

Vrijblijvend advies legbordstellingen

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de Metalsistem legbordstelling kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Meer van JuRo

Op onze webshop Magazijn.store vindt u altijd een ruim aanbod voordelige nieuwe en gebruikte magazijnstellingen en accessoires.

Bezoek website

Magazijnkeuring.com zorgt dat U voldoet aan de wettelijke eisen voor veilig werken. Bescherm uw medewerkers en materialen en voorkom onveilige werksituaties.

Bezoek website

JuRo heeft jarenlange ervaring met het inrichten van bedrijfswagens met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Zeer voordelige, veilige en praktijkgerichte oplossingen.

Bezoek website

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search