Image

Trappen, ladders en klimmaterialen

Het Altrex assortiment biedt u diverse hoogte- en breedtematen en alle volgens de meest strenge veiligheidseisen.

Afhankelijk van de keuze zijn onze trappen volledig inklapbaar en daardoor zeer compact om eventueel mee te nemen of op te bergen. Alle producten zijn uitermate sterk, stabiel en duurzaam. De klimmaterialen zijn gefabriceerd volgens de normeringen, zoals gesteld in de Nederlandse warenwet en de NEN/2484. Kortom, Altrex staat voor kwaliteit.

De ladders en trappen van Altrex. Sterk, stabiel en comfortabel. Met de ladders en trappen van Altrex ga je eenvoudig én veilig de hoogte in. Vouwladders, schuifladders, telescoopladders, reformladders of enkele ladders. We hebben het allemaal. Welke ladder of trap je ook kiest, met de lichtgewicht modellen van Altrex werk je altijd veilig op hoogte. Vind jouw ladder en trap van Altrex direct online in onze webshop

Eigenschappen

  • Veilig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Robuust
  • Duurzaam
  • Geschikt voor professioneel gebruik
  • Slim scharniersysteem
  • Stevige, gepopte treden
  • Vuilafstotende coating
  • Diverse uitvoeringen

Vrijblijvend advies Altrex trappen

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de Alltrex klimmaterialen kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Meer van JuRo

Op onze webshop Magazijn.store vindt u altijd een ruim aanbod voordelige nieuwe en gebruikte magazijnstellingen en accessoires.

Bezoek website

Magazijnkeuring.com zorgt dat U voldoet aan de wettelijke eisen voor veilig werken. Bescherm uw medewerkers en materialen en voorkom onveilige werksituaties.

Bezoek website

JuRo heeft jarenlange ervaring met het inrichten van bedrijfswagens met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Zeer voordelige, veilige en praktijkgerichte oplossingen.

Bezoek website

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search