Soorten magazijnstellingen

JuRo Unirek heeft jarenlange ervaring in het vinden van de beste oplossingen voor magazijnstellingen, rekening houdend met het heden en de toekomst. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan magazijn stellingen, maar ook voor aanverwante artikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze organisatiestructuur is het mogelijk om alle producten en diensten die wij leveren in eigen beheer te houden, waardoor een uitstekende kwaliteit en service van uw magazijnstelling gegarandeerd is.

legbordstellingen4.jpg

Legbordstellingen

Onze legbordstellingen, Metalsistem Super 1-2-3 en Metalsistem Unirack, zijn geschikt voor de opslag van lichte tot half zware goederen die handmatig in de stellingen worden gelegd. Beide legbordstellingen zijn zeer veelzijdig in gebruik. De legbordstellingen zijn met vele standaard accessoires leverbaar.
superbuild_palletstelling_13.jpg

Palletstellingen

Voor de opslag van pallets leveren wij een omvangrijk programma aan palletstellingen. Door deze grote keuze aan standaard mogelijkheden kunnen wij niet alleen palletstellingen leveren voor lichte tot zeer zwaar beladen pallets maar ook voor afwijkende maatvoeringen.
draagarmstellingen10.jpg

Draagarmstellingen

Een draagarmstelling is uitermate geschikt voor opslag van lange goederen zoals bijvoorbeeld aluminium profielen, lengtes pvc of platen hout. Draagarmstellingen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en zijn precies af te stemmen op de benodigde belasting. Licht, zwaar of zeer zwaar.
archiefstelling006.jpg

Archiefstellingen

Voor het opbergen van vertrouwelijke documenten, boeken, mappen en papieren hebben wij vaste en verrijdbare archiefstellingen in het assortiment.
entresol_overvloeringen08.jpg

Entresolvloeren

Wanneer uw huidige magazijn te klein wordt kan er op een goedkope manier extra ruimte worden gecreëerd door het plaatsen van een entresolvloer (verdiepingsvloer).
Verkoopadviseurs en CAD engineers

Benieuwd welke stelling het beste past bij jouw opslag uitdaging?

Wij hebben een deskundig team van verkoopadviseurs en AutoCad engineers voor u beschikbaar. Kom samen met ze tot een maatwerk oplossing voor uw opslag vraagstuk.

haccp2.jpg

Hygiënische opslag

Speciale HACCP stellingen voldoen aan de hoogste hygiënische normen. Ze zijn geschikt voor allerlei toepassingen in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, laboratoria, apotheken en in de hotel- , catering- en voedselbranche.
grootvakstelling_11.jpg

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen worden gebruikt voor de opslag van goederen die te groot en/of te zwaar zijn voor een legbordstelling. Met name grote dozen en/of kratten kunnen moeiteloos in de grootvakstelling worden opgeslagen, waardoor u niet gelijk een grote palletstelling hoeft aan te schaffen.
bandenstellingen5.jpg

Bandenstellingen

Voor het overzichtelijk opslaan van uw zomer- en/of winterbanden kunnen wij meerdere soorten bandenstellingen aanbieden. Er is een volledig gelakte bandenstelling (Epsivol) leverbaar of een volledig verzinkte bandenstelling (Metalsistem). Een bandenstelling overvloering is ook leverbaar.
inrijstellingen4.jpg

Inrijstellingen

Inrijstellingen zijn uitermate geschikt voor de opslag van homogene goederen en kunt u uw opslagcapaciteit verdubbelen.
Winkelinrichting met onze winkelstellingen

Winkelstellingen

Onze Metalsistem legbordstellingen en accessoires zijn uitstekend te gebruiken als winkelstellingen voor de inrichting van uw winkel.
doorrolstelling-5-verkleind.jpg

Doorrolstellingen

Een doorrolstelling (Flowrack) voor dozen en bakken is een dynamische vorm van opslag bedoelt om de kosten voor het proces rond uw orderpicking te verlagen. De doorrolstelling is toepasbaar in zowel een legbord- als een palletstelling.

Snel en vakkundig

Verkoopadviseurs en Cad engineers

Eigen transport en montageteam

Periodieke keuring door eigen keurmeesters

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search