Kunststof HACCP stellingen

Op het gebied van hygiënische opslag heeft JuRo Unirek voor u twee uitstekende mogelijkheden.  Eén hiervan is het type Tiger Rack kunststof legbordstellingen.

Deze kunststof stellingkast is geschikt voor droge opslag, gekoelde opslag en bevroren opslag tot -30 graden. De staanders en liggers zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof met een stalen kern. De naadloos gesloten onderdelen van hoogwaardig polypropyleen maken het binnendringen van vuil en vocht onmogelijk. De stellingkast heeft zonder kruisschoren veel stabiliteit en tevens een hoog draagvermogen. De legbordstellingen hebben een hoge flexibiliteit waarbij de legborden om de 100 mm verstelbaar zijn.

De montage van de Tiger Rack stellingen is snel en eenvoudig en ook geheel zonder bouten en moeren. De staanders zijn leverbaar in 5 hoogtes (gemonteerd geleverd), 4 dieptes en men kan een keuze maken tussen roosters of gesloten legborden.

Maximale draagkracht

Het draagvermogen per legbord bedraagt 150 kg (gelijkmatig verdeeld over het legbord). Het draagvermogen per sectie is 600 kg. Deze kunststof stellingen zijn ook als een verrijdbare kar of hoekopstelling leverbaar.

Kwaliteitsnormen

Tiger Rack kunststof stellingkasten hebben het GS-TÜV waarborg en voldoen aan alle kwaliteitslabels en normen (HACCP). Het product is geschikt voor gebruik in combinatie met voedsel en voldoet daarmee tevens aan de normen van de Voedsel en Waren Autoriteit.

Vrijblijvend advies Tiger Rack

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de Tiger Rack HACCP legbordstelling kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Meer van JuRo

Op onze webshop Magazijn.store vindt u altijd een ruim aanbod voordelige nieuwe en gebruikte magazijnstellingen en accessoires.

Bezoek website

Magazijnkeuring.com zorgt dat U voldoet aan de wettelijke eisen voor veilig werken. Bescherm uw medewerkers en materialen en voorkom onveilige werksituaties.

Bezoek website

JuRo heeft jarenlange ervaring met het inrichten van bedrijfswagens met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Zeer voordelige, veilige en praktijkgerichte oplossingen.

Bezoek website

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search