Tweedehands magazijninrichting op Magazijn.Store!

Wij hebben altijd tweedehands magazijnstellingen op voorraad welke goed te gebruiken zijn voor uw magazijninrichting. Voornamelijk legbordstellingen, palletstellingen en draagarmstellingen. Deze magazijnstellingen zijn voordelig geprijsd, in goede staat en worden geleverd met de service die u van ons gewend bent.

De vraag naar gebruikte stellingen is groot en de voorraad wijzigt per dag. Mocht u vragen hebben, dan helpen onze verkoopadviseurs u graag en vrijblijvend bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw opslagprobleem..

Wij verkopen niet alleen gebruikte stellingen, wij kopen uw bestaande stellingen ook in, mits deze in goede staat verkeren.

Bekijk op onze webshop Magazijn.store het actuele aanbod!

Gebruikte legbordstellingen

Voordelige gebruikte legbordstellingen

Gebruikte legbordstellingen voor opslag van lichte tot halfzware goederen

Gebruikte palletstellingen

Voordelige gebruikte palletstellingen

Gebruikte palletstellingen voor opslag van lichte tot zeer zware pallets en kisten

Gebruikte draagarmstellingen

Voordelige draagarmstellingen

Gebruikte draagarmstellingen voor opslag van lange materialen

Gebruikte bandenstellingen

Voordelige bandenstellingen

Gebruikte bandenstellingen voor het overzichtelijk opslaan van autobanden

A-selectie gebruikte magazijninrichting

Onze gebruikte magazijninrichting is altijd van goede kwaliteit en voldoet aan alle wettelijk normen en is daarom veilig om mee te werken. De aangeboden tweedehands stellingen zijn veelal van ons huismerk Metalsistem, zodat uitbreiding en/of aanvulling met nieuwe materialen geen enkel probleem is.

Koopt u bijvoorbeeld een tweedehands Metalistem palletstelling of gebruikte Metalsistem legbordstelling, dan is het altijd mogelijk om deze te combineren met nieuwe staanders en liggers.

Uiteraard is het mogelijk de gebruikte magazijninrichting na montage door ons te laten keuren door 1 van onze keurmeesters.

Magazijninrichting op maat

Onze verkoopadviseurs denken graag vrijblijvend met u mee over de inrichting van uw magazijn waarbij ook de veiligheid van uw magazijn systeem en uw personeel niet uit het oog verloren wordt.

Het leveren van kwaliteit en het veilig kunnen gebruiken van uw magazijnsystemen staan bij ons voorop. Onze producten voldoen aan de wettelijk, voor magazijninrichting, voorgeschreven normen.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search