Image

Klant: Zondervan Installatietechniek te Rhoon

Gebruikte producten:  Unirack legbordstellingen, vloer over legbordstelling, vakverdeelschotten en lades

 

Metalsistem legbordstelling Unirack

 Zondervan Techniek heeft zich de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een professionele aanbieder op het gebied van technische installatie. Van project, contract en installatie tot 24-uurs storingsdienst.

De dienstverlening is flexibel en zeer klantgericht ingesteld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne middelen zoals een betrouwbaar softwarepakket, een digitaal planningssysteem en live service web werkbonnen waarbij gebruik gemaakt wordt van tablets, zodat vanaf de werkplek, de werkzaamheden gereed gemeld kunnen worden.

Metalsistem Unirack legbordstellingen van Juro Unirek zijn zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met een entresolvloer. Op deze manier wordt een uniek vloersysteem gecreëerd, de "vloer op een legbordstelling", en maakt u op een eenvoudige en goed betaalbare wijze optimaal gebruik van uw ruimte. Standaard leveren wij bij deze vloersystemen brandvertragende vloerpanelen met een dikte van 38mm. De vloerplaten zijn aan de onderzijde wit waardoor het licht weerkaatst voor een optimale lichtopbrengst onder de vloer. U kunt eventueel ook kiezen voor een bovenzijde met een antislip laag. De optioneel bijgeleverde trappen zijn standaard voorzien van verzinkte antisliptreden. Bij plaatsing van een leuningwerk en trap kunt u een keuze maken uit diverse Ral kleuren.

Accessoires

Dit project is compleet geleverd met trap, leuning en opzetplaats. De Unirack legbordstellingen zijn voorzien van diverse accessoires zoals lades, modulaire bakken en opzetranden met vakverdeelschotten.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search