Voor JuRo Unirek b.v. staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop. I.v.m. het COVID-19 virus worden daarom afspraken bij ons op kantoor vervangen door telefonische afspraken. Tevens zijn onze showrooms gesloten. Leveringen, montages en magazijnkeuringen worden gewoon volgens planning uitgevoerd en materialen kunnen ook nog steeds afgehaald worden. Wel vragen wij u hierbij de richtlijnen van het RIVM te hanteren.

Image

Final Plastics, Losser

Projectoverzicht

Klant: Final Plastics
Plaats: Losser

Gebruikte producten:  Superbuild palletstellingen

 

Final Plastics in Losser is een verwerker van de meest voorkomende technische kunststof materialen.

De kernactiviteiten zijn voornamelijk gericht op de sectoren sanitair, verwarmingsindustrie, huishoudelijke producten en technische apparaten. In verband met het gevraagde draagvermogen is in dit project gekozen voor Metalsistem Superbuild palletstellingen .

 

 

Metalsistem palletstelling Unirack

De Superbuild palletstelling is onze meest verkochte palletstelling, geschikt voor halfzware tot zware opslag. Afhankelijk van het gevraagde draagvermogen worden de staanders aangeboden in het type SB75, SB110 of SB145. De staanders zijn standaard verzinkt en de liggers worden standaard geleverd in de kleur geel. (RAL 1004) De kleuren blauw (RAL 5010) en rood (RAL 3000) zijn zonder meerprijs verkrijgbaar, maar de levertijd van deze liggers is langer. Voor dit project is er gebruik gemaakt van het type SB110 in combinatie met liggers van het type 140/4 in de lengte 2700mm en 106/4 in de lengte 1800mm.

Veiligheid

De staanders worden aan de zijkant beschermd tegen aanrijdschade door gebruik te maken van railbeveiligingen in diverse maatvoeringen. Een opleverkeuring door onze BMWT gecertificeerde keurmeester was inbegrepen in het project. Het is aan te bevelen om deze keuring jaarlijks te laten plaatsvinden zodat er aan de wettelijke verplichting voldaan wordt.

Vrijblijvend advies palletstellingen

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de Superbuild palletstelling kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search