Image

Hoe gaat JuRo Unirek om met het coronavirus?

Het coronavirus houdt de gemoederen in ons land bezig. Mogelijk vraagt u zich af of uw inmeet- of montageafspraak doorgaat, of onze verkoopadviseurs nog werkbezoeken afleggen en of u nog terecht kunt in in 1 van onze 3 showrooms. Dat is op dit moment nog steeds het geval.

Advies op maat voor uw opslag vraagstuk

Onze 3 showrooms zijn op afspraak geopend, zodat we u op een veilige manier kunnen adviseren.

Blijft u liever thuis? Onze verkoopadviseurs staan ook op afstand voor u klaar om uw wensen te inventariseren, onze producten te laten zien en al uw vragen te beantwoorden. In een persoonlijk videogesprek of gewoon via de telefoon.

Getroffen maatregelen

Uiteraard zijn we bij JuRo Unirek b.v. extra alert en hebben we maatregelen getroffen in het belang van de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Graag informeren wij u hierover.

Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen die zij in acht moeten nemen. Wie klachten heeft, blijft thuis en laat zich testen. Ook proberen we de (onderlinge) contacten tot een minimum te beperken. Hierbij volgen wij uiteraard dagelijks de adviezen van het RIVM en onze branchevereniging (Metaalunie) en leggen wij onze medewerkers op altijd de instructies/richtlijnen van de lokale autoriteiten te volgen.

Instructies aan onze monteurs, keurmeesters en verkoopadviseurs

Onze monteurs, keurmeesters en verkoopadviseurs:

  • Schudden geen handen.
  • Houden voldoende afstand met de klant (minimaal 1,5 meter) en zullen vragen om u waar mogelijk in een andere ruimte op te houden dan waar de montage of opname plaatsvindt.
  • Wanneer zij moeten niezen of hoesten, doen zij dit in hun elleboog.
  • Wassen regelmatig hun handen, drogen deze af met papieren handdoekjes en maken regelmatig hun iPad, laptop en telefoon schoon.
  • Zullen vooraf proactief informeren naar de situatie bij uw bedrijf ten aanzien van het coronavirus.
  • Betreden geen ruimtes in bedrijven van klanten die last hebben van lichte verkoudheid, of hoesten, of keelpijn of koorts (meer dan 38 graden). In een dergelijk geval zullen wij een nieuwe afspraak met u maken voor een later moment.
  • Houden pauze in een aparte ruimte. Indien dit niet mogelijk is in uw bedrijf, zullen monteurs dit in hun bus doen.
 

U kunt erop rekenen dat we er alles aan doen om de (mogelijke) samenwerking met JuRo Unirek zo prettig mogelijk te houden. Onze collega’s staan voor u klaar. In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat zaken iets anders gaan dan u van ons gewend bent. We hopen dat u hier begrip voor heeft.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search