Image

Salco bedrijfsdeuren, Zwaagdijk

Projectoverzicht

Klant: Salco
Plaats: Zwaagdijk-Oost

Gebruikte producten:  Unirack legbordstellingen, verdeelschotten en lades

 

JuRo Unirek heeft niet alleen veel expertise in opslagoplossingen voor in magazijnen, maar ook voor in bedrijfswagens.

Onze legbordstelling Unirack is namelijk bij uitstek geschikt voor de inrichting van uw bedrijfswagen. Afhankelijk van uw voorkeuren kunnen wij u meerdere opties voorleggen. Elk van deze opties is kwalitatief geborgd door de verzinkte staanders, legborden en accessoires die u in staat stellen uw producten overzichtelijk en veilig te op te bergen en te vervoeren.

 

Metalsistem legbordstelling Unirack

De legbordstelling Unirack,dat een product van het A-merk Metalsistem is, heeft een lange levensduur en en ook een groot gebruiksgemak. Het modulair inpasbare Unirack systeem maakt dat diverse accessoires niet alleen makkelijk ingepast kunnen worden, maar ook dat de legbordstelling eenvoudig in hoogte en breedte uitgebreid of juist ingekort kan worden. Zelfs een hoekopstelling is mogelijk zodat de ruimte zo efficiënt mogelijk wordt benut.

Accessoires

Onze klant Salco bedrijfsdeuren heeft ervoor gekozen om de legbordstellingen te voorzien van lade`s en opzetranden met vakverdeelschotten om producten goed van elkaar te kunnen scheiden. Deze zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Wat u ook nodig hebt, alle accessoires zijn in een later stadium inpasbaar zodat een wijziging of aanvulling makkelijk te realiseren is.

Vrijblijvend advies legbordstelling in bedrijfswagens

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de bedrijfswageninrichting kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search