Image

Lampe Technical Textiles, Sneek

Projectoverzicht

Klant: Lampe Technical Textiles
Plaats: Sneek

Gebruikte producten:  Superbuild palletstelling, standaard entresolvoer, vloer over legborstelling en vloer over palletstelling

 

Er is een mooi project gerealiseerd bij Koninklijke hofleverancier Lampe B.V. in Sneek. Lampe Technical Textiles is een totaalleverancier van technisch textiel, filtermedia en filteroplossingen voor het filtratie- en separatieproces in vele branches.

Samen met onze verkoopadviseur Rob Kreeft, van ons filiaal in Bolsward, is gekeken naar meerdere oplossingen om het magazijn zo optimaal mogelijk in te richten. Uiteindelijk is er gekozen voor een combinatie van diverse produktgroepen uit ons assortiment.

 

Palletstelling

Voor de opslag van de pallets is er gekozen voor Metalsistem Superbuild palletstellingen van 5000mm hoog en 1100mm diep met een combinatie van liggerparen 2700mm en 3300mm lengte. De staanders zijn verzinkt geleverd en de liggers zijn geleverd in de de kleur Ral1004 geel. Om de staanders te beschermen wordt een railbeveiliging gebruikt met een lengte van 2550mm en 400mm hoog.

Entresolvloer

Voor de entresolvloeren is er gekeken naar de benodigde functionaliteit per locatie en uiteindelijk zijn er drie soorten entresolvloeren gerealiseerd. De standaard entresolvloer, de vloer over legbordstelling en een vloer over palletstelling.

De standaard entresolvoer entresolvoer is opgebouwd uit kolommen, kinderbalken, brandvertragende vloerpanelen met een dikte van 38mm, leuningwerk met schopbord en een 45 graden trap met geperforeerde roostertreden. Ook is een kantelhek geplaatst om de goederen veilig op de entresolvloer te plaatsen.  

Van de vloer over legbordstelling is het onderstel opgebouwd uit Metalsistem Unirack legbordstellingen in combinatie met dragende u-profielen. Verder wordt gebruik gemaakt van brandvertragende vloerpanelen met een dikte van 38mm, leuningwerk met schopbord en een 45 graden trap met geperforeerde roostertreden. Het voordeel van deze vloer is dat het onderstel direct gebruikt kan worden voor opslag van materialen. Een echte win/win situatie.
 
Voor een vloer over palletstelling wordt een onderstel gemaakt van Metalsistem Super 4/5/6 palletstelling. Door het vierkante profiel van de stijl kan de draagligger aan alle kanten bevestigd worden. Dit maakt deze palletstelling ook uitermate geschikt als basis voor een entresolvloer. Ook hier wordt gebruik gemaakt van brandvertragende vloerpanelen met een dikte van 38mm, leuningwerk met schopbord en een 45 graden trap met geperforeerde roostertreden.

Vrijblijvend advies entresolvloer

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de entresolvloer of vloer over magazijnstelling kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search