Image

Klant: GS-Hydro te Barendrecht

Gebruikte producten:  Superbuild palletstellingen, Flowrack doorrolstelling en gaaswanden

Bij GSHydro, wereldleider in Niet-Gelaste leidingsystemen, hebben we een mooi project gerealiseerd met Superbuild palletstellingen, flowrack doorrolstellingen en gaasachterwanden.

GS-Hydro heeft een grote voorraad van pijpleidingen en een groot assortiment aan afzonderlijke componenten voor leidingen. Hierdoor kan een zeer hoog serviceniveau en snelle levertijden gegarandeerd worden. Om het proces van het orders verzamelen te optimaliseren heeft GS-Hydro gekozen voor een combinatie van palletstellingen met daarin deels doorrolstellingen gemonteerd.

 

Doorrolstelling Flowrack

Een doorrolstelling is een kostenbesparend systeem voor het verzamelen van orders uit een legbord-, grootvak- of een palletstelling. Met een doorrolstelling heb je meer overzicht, ruimtebesparing, is firts-in first out gegarandeerd en werk je sneller. Doorrolframes verdien je in korte tijd terug en hebben een lange levensduur. Ook zijn de doorrolframes eenvoudig aan te passen wanneer bijvoorbeeld het assortiment wijzigt.

Superbuild palletstelling

In dit project zijn de doorrolstellingen geplaatst in Superbuild palletstellingen. Om dit mogelijk te maken is er een speciale adapter ontwikkeld. De palletstellingen kunnen worden benaderd aan beide zijdes. Aan de ene zijde worden de materialen opgeslagen en aangevuld, aan de andere zijde, de onderkant, worden de materialen uit de doorrolstellingen verzameld. Om de werknemers tijdens het opslaan of aanvullen van materialen tegen doorvalgevaar te beschermen is er een gaaswand geplaatst. De staanders aan de kopse kant worden beschermd tegen aanrijdschade door railbeveiligingen.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search