Image

Euronyl Plastics Group, Nazareth (BE)

Projectoverzicht

Klant: Euronyl Plastics Group
Plaats: Nazareth (BE)

Gebruikte producten:  Inrijstellingen

 

Euronyl Plastics Group is leverancier van alle soorten kunststof spuitgiet produkten. In Nazareth België, is het hoofdkantoor van de Euronyl Plastics Group gevestigd.

In de loop van de jaren is de Euronyl uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers op het gebied van kunststof produkten voor zowel Westerse- als Oost-Europese landen.

 

 

Inrijstelling LIFO/FIFO

Inrijstellingen zijn zeer geschikt voor de (bulk)opslag van homogene goederen waarbij vaak volgens het LIFO (Last In First Out) principe wordt gewerkt. Door het minimaliseren van het aantal heftruckgangen wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Een inrijstelling kan ook gebruikt worden als doorrijstelling wanneer bulkopslag niet mogelijk is of de lading dit niet toelaat door bijvoorbeeld instabiliteit. Bij Euronyl is een inrijstelling gemonteerd van zes gangen waarin capaciteit is voor zowel euro- als blokpallets.

Schoortunnel en drukverdeler

Bij het plaatsen van een inrijstelling wordt gebruik gemaakt van een schoortunnel. De schoortunnel is verantwoordelijk voor de stabiliteit van de constructie zonder gebruik te maken van bestaande muren, kolommen en spanten. De breedte van de gebruikte schoorgang is 800mm. De verzinkte staanders worden in een stalen U-profiel gemonteerd. De druk op de metalen voetplaten van de staanders (puntlast) wordt door deze oplossing beter en gelijkmatig verdeeld over de ondervloer. Tegelijkertijd dienen deze U-profielen als een extra aanrijdbeveiliging. De overige staanders worden beschermd door een hoek- of railbeveiliging.

Vrijblijvend advies inrijstelling

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de inrijstelling kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search