Image

Klant: Benfried te Den Hoorn

Gebruikte producten: Super 4/5/6 palletstellingen, verzinkte gaasachterwanden

Benfried B.V. is een begrip in de wereld van professionele (glas)tuinbouw & akkerbouw. Het bedrijf biedt haar klanten in zowel binnen- als buitenland een breed pakket aan diensten en producten en heeft een enorme ervaring opgebouwd op het gebied van substraten, bemesting en (biologische) gewasbescherming.

Voor de vestiging van Benfried in Den Hoorn, welke gespecialiseerd is in het leveren van vele soorten tuinmaterialen en benodigheden, hebben wij op het buitenterrein een zeer mooie Super 4/5/6 palletstelling mogen plaatsen inclusief een verzinkte gaasachterwand.

 

Metalsistem palletstelling Super 4/5/6

De Super 4/5/6 palletstelling is zeer veelzijdig te gebruiken. De palletstelling is niet alleen geschikt voor binnenopslag, maar is ook zeer geschikt voor buitenopslag. De liggers en staanders worden standaard verzinkt geleverd in diverse maatvoeringen. Afhankelijk van het gewenste draagvermogen kunnen de staanders worden aangeboden in uitvoering TS4, TS5 en TS6.

Verzinkte gaasachterwand

Om zowel klanten als personeel te beschermen is er gekozen voor een verzinkte gaasachterwand om het doorvallen van materiaal te voorkomen. Een zeer verstandige keuze omdat de veiligheid voorop staat. Volgens de geldende regelgeving moet een enkele rij palletstelling aan de achterzijde beveiligd zijn wanneer er aan de achterzijde activiteiten (werkzaamheden/klantbezoek) zijn. Deze achterwanden kunnen optioneel ook opgebouwd worden met gesloten panelen. De gaasachterwanden worden aan de bestaande palletstelling bevestigd waarbij rekening wordt gehouden met eventuele pallets die oversteken.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search