Magazijnstellingen2

Lichte tot halfzware opslag

Onze legbordstellingen, Metalsistem Super 1-2-3 en Metalsistem Unirack, zijn geschikt voor de opslag van lichte tot halfzware goederen die handmatig in de stellingen worden gelegd. Beide legbordstellingen zijn zeer veelzijdig en voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan de opslag  van lichte tot half zware goederen. De legbordstellingen zijn met vele standaard accessoires leverbaar waardoor elke ruimte efficiënt ingericht kan worden.

Opslag van pallets/zware opslag

Voor de opslag van pallets leveren wij een omvangrijk programma aan palletstellingen. Door deze grote keuze aan standaard mogelijkheden kunnen wij niet alleen palletstellingen leveren voor lichte tot zeer zwaar beladen pallets maar ook voor afwijkende maatvoeringen en pallets met overhangende belading.

Opslag van langgoed

Een draagarmstelling is uitermate geschikt voor opslag van lange materialen zoals bijvoorbeeld aluminium profielen, lengtes pvc of platen hout. Draagarmstellingen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en zijn precies af te stemmen op de benodigde belasting. Licht, zwaar of zeer zwaar.

Extra grote vakken

Grootvakstellingen worden gebruikt voor de opslag van goederen die te groot en/of te zwaar zijn voor een legbordstelling. Met name grote dozen en/of kratten kunnen moeiteloos in de grootvakstelling worden opgeslagen, waardoor u niet gelijk een grote palletstelling hoeft aan te schaffen. Grootvakstellingen zijn leverbaar in een verzinkte en gelakte uitvoering. Beide systemen zijn flexibel in te delen en eenvoudig te (de)monteren. De verzinkte grootvakstellingen spreken voor zich, de gelakte staanders zijn blauw (Ral 5015) en de liggers grijs (Ral 7035).

Opslag van banden en velgen

Binnen ons assortiment kunnen wij u voor het overzichtelijk opslaan van uw zomer- en/of winterbanden meerdere soorten bandenstellingen aanbieden. Er is een volledig gelakte bandenstelling (Epsivol) leverbaar of een volledig verzinkte bandenstelling (Metalsistem). Beide bandenstellingen hebben hun specifieke eigenschappen. Het is ook mogelijk om een overvloering over de bandenstelling te plaatsen. Zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. In de onderstaande menu’s geven wij u uitgebreide informatie met betrekking tot beide systemen.

Extra ruimte door meer M2

Wanneer uw huidige magazijn te klein wordt, kan er op een goedkope manier extra ruimte worden gecreëerd door het plaatsen van een entresolvloer (etagevloer). Een grote verbouwing of verhuizen is dan niet nodig. Hier zijn verschillende mogelijkheden in. Welke vorm u ook kiest u vergroot altijd uw opslagruimte. Mocht in een later stadium blijken dat u de tussenvloer wilt uitbreiden en u heeft hier de ruimte voor, dan is dit ook geen probleem.

Richt uw winkel in

Onze Metalsistem legbordstellingen zijn uitstekend te gebruiken als winkelstellingen bij de inrichting van uw winkel. Ten opzichte van de veelal dure conventionele systemen van winkelstellingen is het een zeer betaalbare oplossing met een mooie uitstraling en vele mogelijkheden. Voor de winkelstelling zijn vele accessoires verkrijgbaar en zijn er heel veel toepassingen mogelijk. Ook wanneer u speciale wensen heeft.

Hygiënische opslag (HACCP)

Voor ruimtes waar hygiënische opslag een vereiste is, leveren wij speciale HACCP stellingen van de merken Fermod en Tiger Rack. Deze voldoen aan de hoogste hygiënische normen. Ze zijn geschikt voor allerlei toepassingen in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, laboratoria, apotheken en in de hotel- , catering- en voedselbranche. De rekken zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen welke samen, met het ontbreken van gaten en kieren, het risico verkleinen dat schadelijke organismen zich kunnen binden aan de stellingen. De legborden zijn eenvoudig te reinigen met de hand. De polyethyleen legborden zijn geschikt om te reinigen in de vaatwasmachine.

Inrij- doorrijstellingen

Inrijstellingen zijn uitermate geschikt voor de opslag van homogene goederen. Bij deze vorm van opslag werkt men volgens het LIFO (Last In First Out) principe. Ook is het mogelijk om de inrijstelling te gebruiken als doorrijstelling volgens het FIFO (First In First Out) principe. In de gangen van de door- of inrijdstelling kunt u alleen naar voren en naar achteren rijden.

Dynamische opslag Flowrack doorrolstelling

Een doorrolstelling (Flowrack) voor dozen en bakken is een dynamische vorm van opslag, bedoeld om
e kosten voor het proces rond uw orderpicking te verlagen. De doorrolstelling is toepasbaar in zowel een legbord- als een palletstelling. Een doorrolstelling zorgt voor kostenbesparing, ruimtebesparing, minder fouten en een veilige werkomgeving.

Administratieve opslag

Voor het opbergen van vertrouwelijke documenten, boeken, mappen en papieren hebben wij archiefstellingen in het assortiment waarbij u de keuze heeft tussen een vaste of verrijdbare archiefstelling. Bij deze vorm worden de archiefstellingen op een onderstel met rails geplaatst. Hierdoor bespaart u veel ruimte doordat de meeste gangpaden komen te vervallen. Het verplaatsen van de stelling kunt u op drie manieren doen: handmatig, halfautomatisch of volautomatisch.

Lichte tot halfzware opslag

Onze legbordstellingen, Metalsistem Super 1-2-3 en Metalsistem Unirack, zijn geschikt voor de opslag van lichte tot halfzware goederen die handmatig in de stellingen worden gelegd. Beide legbordstellingen zijn zeer veelzijdig en voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan de opslag  van lichte tot half zware goederen. De legbordstellingen zijn met vele standaard accessoires leverbaar waardoor elke ruimte efficiënt ingericht kan worden.

Contactinformatie

Hoofdkantoor

De Veken 213
1716 KJ Opmeer
T 0226-35 44 00
E info@juro.nl

Openingstijden
Opmeer:

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Verkoop Friesland

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward
T 0515-792 000
E info@juro.nl

Openingstijden
Bolsward:

Bezoek op afspraak

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten  overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2014.

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren.

Bekijk privacyverklaring

Financieel

Bank: NL90RABO0350779341
Btw  : NL807675167B01
KvK  : 36053851

Search